WILFRIED HUET GAGARIN
WILFRIED HUET GAGARIN

lezingen en uitstappen

Lezingenen uitstappen bijwonen vult je archief. Archief: Verzamelnaam voor alles wat als bron kan gehanteerd worden. Het persoonlijke / particuliere archief bestaat uit ervaringen –fysiek – mentaal – intellectueel – sociale achtergrond – cultuur. Hoe ouder de student hoe groter zijn archief aan ervaringen. Het is iets eigen-eigenhandig. Het collectief archief bestaat uit bibliotheek, media, lezingen, tentoonstellingen enz... Dit archief kan ongeacht de leeftijd van de student altijd als nieuw referentiekader boven het oude geplaatst worden en is dan ook een belangrijke peiler in het leerproces van de student. Dit zorgt mede voor een groot deel van de dynamiek en het zich eigen maken van nieuwe feiten en gebeurtenissen. De kennis uit dit archief zorgt voor vrijheid en een grote vorm van autonomie.

LEZING WIM WAUMAN

Woensdagavond 21 september om 20u  geeft Wim Wauman een lezing over Blauwhaus en in het bijzonder over de reeks Blauwbladpublicaties.
 
Het zal dus gaan over samenwerken, onderzoek, verbeelding, inspiratie, erfgoed (Sole Mio,...), documentatie (logboek), grafische vormgeving, taal (verstrooide woorden), interdisciplinariteit, blauwe wolken, erezwijnen, luchtschepen, Lijsternesten, etc etc….
Ik zal ook heel wat kromme zinnen "voorlezen" en dat werd onlangs nog goed gesmaakt….
 
Alle studenten, collega’s etc...zijn welkom.
 
Hoe meer zielen hoe meer deugd!

De lezing gaat door in de blbliotheek van de Academie

Kerkstraat 51

9250 Waasmunster