Beste ouders, 

Naar aanleiding van de Dag van de Academies organiseren we op zaterdag 23 februari terug allerlei workshops voor de kinderen, jongeren en ouders.

Onze 160 kinderen en 40 jongeren kunnen samen met hun ouders, hun vriendjes en vriendinnetjes vanaf 10.00 tot 12.00 van de volgende activiteiten proeven:·     

  • Grafische kunsten met Céline Hudréaux en Liesbeth Henderickx  - Weven met Katy Malschaert en Tinka Pittoors                                                               · Keramiek met An Van den Abbeele en Anja Vermeir ·  Figuurzagen en houtbewerking met Wim Wauman               ·  Schilderen bij Jan Dewanckel ·  Beeldhouwen met klei bij Frank Depoorter ·  Tekenen bij Maria Degrève

Er is doorlopend taart, koffie en warme chocolade en tevens kan u de tentoonsteling TIMELAB nog bekijken. 

De workshops gaan door op de Academie voor Beeldende Kunst in de Kerkstraat 39 en 51, 9250 Waasmunster  

LET OP !! De ateliers in Sombeke en Ruiter zijn die dag gesloten en het atelier voor de jongeren op vrijdag 22 februari gaat door op 23 februari.

Hopend op een massa volk verblijven we,

Mvg

Het academieteam

TIMELAB

 27 januari tot en met 23 februari

Timelab is een tentoonstelling met de kunstwerken van alle leerlingen van de Academie groot en klein.

De titel verwijst naar de academie als plek waar veel tijd wordt vrijgemaakt om dingen te maken en daarmee te experimenteren. De dingen zijn hier oa. ideeën, werk en denk processen, dialogeren, beelden, materiaal, attitudes, denkkaders enz... Tevens is het ook de plek om dingen te veranderen, los te laten, te koesteren, aan te passen, te verdedigen. Het is de plek waar de studenten met hun handen denken om zo een workflow te doen ontstaan.

De tentoonstelling is verder te bezoeken tot en met zaterdag 23 februari ( dag van de Academies) op zaterdag en zondag van10u tot 12.30u.

 

De tentoonstelling wordt afgesloten op 23 februari tijdens de dag van de academies. Op de academie zijn er die dag van 10U. tot 12.30 allerlei workshops en activiteiten.

Academie voor Beeldende Kunst Waasmunster

Kerkstraat 51, 9250 Waasmunster  

 

 

.