Kunstexploratie
Kunstexploratie

CORANA VIRUS (klik voor info)

 

Nieuwsgierig naar beelden?

Juf catharina / Juf Isabel / Juf Nele / Juf Maud / Juf Céline / juf Tinka / juf BiekeWim /juf Claudia/ Juf Chiara

 

Beste Leerling, Beste Ouder


Hopelijk zijn jullie allemaal in goede gezondheid?
Zoals beloofd is het 3 stappenplan in werking getreden.

• Vanaf 25 mei kunnen volwassen leerlingen beeldende en audiovisuele kunsten na overleg met hun titularis en in alle veiligheid zich klaarmaken om materiaal op te halen en een gesprek te hebben. De Titularis neemt contact.

• Vanaf 2 juni zullen afstuderende kinderen ( 6de leerjaar) en volwassenen in samenspraak met hun titularis enkele momenten kunnen komen werken in het atelier. De leerkrachten nemen zelf contact op.

• Vanaf 8 juni zullen alle kinderen door hun juf worden uitgenodigd voor een korte ontmoeting. Dit gebeurt in een tijdsblok en in alle veiligheid .
De juf zal contact opnemen . De kinderen krijgen een attest en wat kleine attenties mee om in de vakantie aan de slag te kunnen.

Morgen gaan per post de attesten voor de belastingen de deur uit. Mocht u volgende week niks hebben ontvangen kan u ons altijd mailen.

Bekijk ook eens de padletpagina’s van onze juffen


Volgende week sturen we een mail met onze voorzorgen die we zullen nemen om volgend schooljaar veilig te starten. Hier zal ook de link staan om digitaal in te schrijven via onze website. Uiteraard zullen er ook papieren inschrijvingen beschikbaar zijn tijdens de ontmoetingsdagen.

In de hoop u voldoende geinformeeerd te hebben verblijven wij met vriendelijke groeten
Het schoolteam