home

Beste Leerlingen, ouders en nieuwe bezoekers De zin "Alleen kunstenaars kunnen van een paperclip een liefdesverhaal maken" is hier op de Academie meer dan ooit op zijn plaats. Misschien koesteren niet alle leerlingen de droom om een kunstenaar te worden maar iedereen heeft hier wel de ambitie om met een eenvoudig stukje metaal een betekenisvol signaal naar de buitenwereld te seinen.In en door de handen van onze leerlingen wordt alles en dus ook een paperclip iets anders en dus ook een liefdesverhaal.

Beste Leerlingen, ouders en nieuwe bezoekers

Zoals vermeld starten we dus op woensdag 1 september met de lessen en deze kunnen gelukkig met een kleurrijk pallet starten. Na de tentoonstelling “Een kleurrijk zaaiveld” zitten we vol positieve vibes en kleur. De Academie is een stukje paradijs, een speelveld, waar het fijn vertoeven is. Bedankt daarvoor en voor wie de tentoonstelling heeft gemist...Je kan altijd nog wat sfeerbeelden op onze website bekijken.

Kijk gerust wat onze academie allemaal te bieden heeft. Ook ben je welkom om de volledige maand september langs te komen en onze open ateliers te bezoeken.

Welkom

Het schoolteam

Bekijk de foto's van "Een kleurrijk zaaiveld"

Inschrijvingen 2021-2022

Bezoek Tekenen in Lockdown

Lees de positieve ervaringen van de docenten 4de graad