Chloë Flick 2de graad Centrum bij Katy
Chloë Flick 2de graad Centrum bij Katy

welkom

Kunst die een mening opdringt is zelden goede kunst,

De academie van waasmunster heet u terug vanaf zondag 1 september welkom!

Bij ons staat de leerling met zijn rijkdom aan ervaringen centraal. Als academie nemen we onze taak zeer serieus en willen we alles inzetten om het de student naar zijn of haar zin te maken.

Iedere leerling heeft zijn eigen manier om zichzelf aan zijn eigen tempo op de kaart te zetten. Aan de hand van een evaluatieroos kan hij of zij zichzelf evalueren op basis van zijn of haar eigenschappen en processen.

Onze docenten staan met hun beide voeten in de onderzoekende en artistieke wereld en delen die ervaringen graag. Alle docenten hebben een master en sommige zijn reeds aan een doctoraat studie bezig.

Verder is de Academie een plaats zonder muren en deuren om de samenwerking met het publiek, de openbare wereld mogelijk te maken en zelf een deel van het publiek, de openbare wereld te zijn. De academie organiseert zichzelf vanuit loyaliteit, respect, betrokkenheid, eigenheid, ethiek, overgave en last but not least een artistiek gedachtegoed.

Onze knowhow en infrastructuur willen we graag delen en ter beschikking stellen aan alle cultuurparticipanten ongeacht hun leeftijd, huidskleur, achtergrond en allerhande sociale culturele instellingen.

Kindereren kunnen vanaf 6 tot 18 jaar bij ons terecht en volwassenen van 18 tot 99 jaar.