Ahren Heirman
Ahren Heirman

home

Beste Leerlingen, ouders en nieuwe bezoekers De zin "Alleen kunstenaars kunnen van een paperclip een liefdesverhaal maken" is hier op de Academie meer dan ooit op zijn plaats. Misschien koesteren niet alle leerlingen de droom om een kunstenaar te worden maar iedereen heeft hier wel de ambitie om met een eenvoudig stukje metaal een betekenisvol signaal naar de buitenwereld te seinen.In en door de handen van onze leerlingen wordt alles en dus ook een paperclip iets anders en dus ook een liefdesverhaal.

Beste ouders en leerlingen,

De uitdrukking “ na regen komt zonneschijn “ zal voor velen onder ons als muziek in de oren klinken na de natte zomer en de zonnige nazomer. Tel daarbij de start van de Academie en je krijgt een nazomer om niet meer te vergeten.

Tijdens de bezoeken in de ateliers valt het mij op dat het contact met het papier, het doek, de klei, de verf, het potlood, de plek wonderen doet,  maar de leerlingen zijn vooral ook blij dat ze elkaar terug weer kunnen ontmoeten. Samen hun passies delen... daar gaat het om!

Ondertussen zijn de lessen reeds een maand bezig, draaien de ateliers op volle toeren  en sluiten we de inschrijvingen af.

Het Academieteam wenst alle leerlingen een fijn Academiejaar toe! Kijk hier wat er te doen valt.


Welkom

Het Academieteam