Anja Vermeir

“Wat ben ik ZOOOOO ontzettend dankbaar dat ik naar het atelier mag komen!!!!”Deze uitspraak hoor ik van nagenoeg élke student, ietwat emotioneel doch erg gemotiveerd én HOOPVOL!

De situatie is voor niemand eenvoudig, maar we slagen er samen in, de nadelen in voordelen om te buigen. Er is méér tijd per student per lesmoment om nét iets dieper in te gaan op persoonlijkeverzuchtingen, vragen en al dan niet technische verzoeken, wat gesmaakt kan worden.Vanuit de inspiratiemap van de student, dezer dagen opvallend vaak gespijsd door de ‘terugkeer naar de natuur’ door vele ‘covidwandelingen’ , gaan we samen op pad naar een concrete invulling van een vorm te geven idee, gevoel, project.

Iedereen voelt zich veilig door de opdeling van de ruimtes waarbij er rekening werd gehouden met de opgelegde maatregelen.Het werken naar publieke toonmomenten toe, door oa deel te nemen aan ‘Atelier In Beeld’ wordt op gejuich onthaald.

De (zelf)evaluaties zijn beiderzijds ingevuld en de gezamenlijke bespreking zorgt voor een verdieping van ritme, visie en kritische vraagstelling omtrent de vele laagjes die het werken in een atelier met zich meebrengt. Mét geestdrift doen we samen zo VOORT!